Camping Terpstra
056 244 9091 06 1220 3659

Met een eigen tent naar jongerencamping Terpstra

Uiteraard kun je ook je eigen tent meenemen naar Camping Terpstra. Hier hebben wij verschillende kampeerplaatsen voor.

In het laagseizoen zijn de tarieven voor een kleine tent: € 3,00 per nacht, voor een middelgrote tent: € 4,00 per nacht en voor een grote tent: € 6,00 per nacht.

In het hoogseizoen kost een plek voor een kleine tent: € 5,00 per nacht, voor een middelgrote tent: € 6,00 per nacht en voor een grote tent: € 7,00 per nacht.

De wisseldagen (aankomst/vertrek)

De dagen dat je kunt aankomen of vertrekken met je eigen tent zijn vrijdag, zaterdag, maandag of woensdag. Dit geldt niet tijdens de festivals. 

Bekijk alle tarieven en reserveer !

Je kunt elektriciteit krijgen bij jouw tent. Je kunt geen koelkast huren als je met eigen tent komt. Het huren van andere opties en voorzieningen is op een kampeerplaats voor je eigen tent niet mogelijk. Partytenten verhuren wij helaas niet. Deze zijn wel te koop bij de Blokker op Terschelling!

Wil je nu reserveren?

Reserveer nu een kampeerplek! Wanneer je de kosten van jouw topvakantie hebt berekend, maak je jouw reservering telefonisch. Dagelijks zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur bereikbaar voor vragen. Met het maken van de reservering, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de Kampeer- en Campingregels.

BEL 0562 - 44 90 91

>>Eigen tent