Camping Terpstra
056 244 9091 06 1220 3659

Oerol op Terschelling

Oerol op Terschelling

In de derde week van juni 2016 (10-19 juni) is Terschelling tien dagen lang het podium voor theater, muziek en beeldende kunst uit binnen- en buitenland. Het festival trekt duizendenden mensen. Tijdens Oerol is Camping Terpstra het domein van de oudere jongeren. Het is bij ons gezellig druk en er zijn diverse live optredens in de kantine van Camping Terpstra.

Verblijf je bij ons op de camping dan ben je op nog geen 100 meter van het Oerol dorp 'De Westerkeyn'. Hier is de kaartverkoop en treden zowel overdag als in de avond diverse bands op. Het dorp Midsland waar je overdag kan kijken naar straattheater en waar in de avond bands optreden in de kroegen is slechts vijf minuten lopen. Voor uitgebreide informatie over het festival ga je naar de website van Oerol.

Fotogallerij Oerol 2015

Camping Terpstra is de Oerol Camping

Houd je van gemak, huur dan een tent tijdens Oerol op Camping Terpstra. Je huurtent staat klaar bij aankomst. Wij verhuren tenten v.a. € 90,- (week of weekend). Voor prijzen en informatie over onze huurtenten, bekijk je de Oerol Kampeertarieven. Om een fiets te reserveren voor Oerol, bezoek: Oerolfiets.nl

De thuisbasis voor de vrijwilligers van Oerol 2016

Op de camping is een apart veld gereserveerd voor Oerol vrijwilligers.

>>Oerol op Terschelling