Home > Schoolreisje of werkweek

Een schoolreisje of kamp op Camping Terpstra

Terschelling is een super locatie voor een werkweek, schoolkamp of schoolreisje omdat je er veel verschillende dingen kunt doen. Dankzij de natuur en de Waddenzee om het eiland heen is er voor iedereen iets te doen. Op zoek naar een centraal gelegen verblijf op Terschelling tijdens dit kamp? Denk eens aan Camping Terpstra!

Eten en drinken, alles kan geregeld worden!

Op de camping hebben we veel verschillende mogelijkheden wat betreft ontbijt, lunch en diner. Speciaal voor jouw groep kunnen we een heel ontbijt, lunch of diner buffet klaarzetten en eventueel kunnen we zelfs een barbecue organiseren. Ook is het mogelijk om de kantine af te huren voor binnenactiviteiten. 

Verschillende tenten in allerlei formaten

Grote groepen mensen herbergen, daar is Camping Terpstra goed op voorbereid. Met hele klassen kan er verbleven worden op Camping Terpstra in luxe tenten met verschillende faciliteiten. Ook is het mogelijk om eigen tenten mee te nemen naar de camping. Zo zijn er verschillende mogelijkheden. Weten hoeveel dit kost?

Vraag een offerte aanEen overzicht van de tenten

Verschillende activiteiten

Terschelling is het ideale eiland voor activiteiten voor een werkweek, schoolreis of schoolkamp. Je kunt bijvoorbeeld gaan wadlopen, blokarten, paintballen en zeehonden spotten. Ook kun je op Terschelling gaan surfen, suppen en andere watersporten. Dit kan bij GoSurfing Terschelling. Camping Terpstra helpt je graag bij het organiseren en plannen van deze activiteiten!

Meer activiteiten 

Verplaatsen op Terschelling

Natuurlijk wil je alles goed geregeld hebben wanneer je met je klas op werkweek op schoolkamp gaat op Terschelling. Ook hier kan Camping Terpstra je bij helpen. Camping Terpstra heeft goede contacten met Fietsverhuur Zeelen op Terschelling en kan zorgen voor vervoer van de boot naar de camping. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vervoer op Terschelling? Neem dan contact op met Camping Terpstra

Neem contact op

 

 

Wil je een tent reserveren? Bel ons op 0562 - 449 091
Contact opnemen
© 2022 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons