Over Camping Terpstra

Welkom op Camping Terpstra, de ideale jongerencamping op Terschelling. Gelegen in het hart van het eiland, vlak bij het gezellige Midsland en op steenworp afstand van het strand. Hier vind je de perfecte mix van relaxen en feesten. Wij zorgen voor superleuke activiteiten, en het bruisende nachtleven van Terschelling ligt binnen handbereik. Maak je klaar voor een onvergetelijke tijd!

fotos deel 2023 005 camping terpstra

⛺️ De jongerencamping van Terschelling

Camping Terpstra is de plek op Terschelling waar het gebeurt! Stranddagen, nachtelijke feesten en het maken van nieuwe vrienden. Dit is dé plek voor jongeren om een onvergetelijke zomer te beleven. Klaar voor een epische vakantie? Terpstra wacht op je!

🏖️ Activiteiten & party

Het strand is zo breed dat het er nooit vol is en de zon schijnt op het eiland vaker en langer dan op het vaste land. 's Avonds organiseren wij regelmatig sportieve activiteiten (o.a. voetbal, volleybal en andere wedstrijden) waar je met al je vrienden aan deel kunt nemen.

De perfecte tent voor jou en je vrienden

🥳 De beste tenten van Terschelling

Bij ons kun je kiezen uit 6 verschillende tenten. Of je nu een tent met 1 vriend of 9 vrienden wilt delen, je bent van harte welkom. Er zijn sommige tenten waar veel luxe standaard is, bij andere tenten kun je sommige dingen zoals een koelkast weer apart huren.
1 tot 3 personen
€ 120 / PPWK
2 tot 6 personen
€ 125 / PPWK
4 tot 6 personen
€ 150 / PPWK