🚨 Nu tot 50% korting op de laatste plekken! 🚨

Festivalcamping Oerol 2024

Terpstra oerolsfeer 5

🎶 Oerol op Terschelling

In juni 2024 (7 t/m 16 juni) is Terschelling weer tien dagen lang het podium voor theater, muziek en beeldende kunst uit binnen- en buitenland. Het festival trekt duizendenden mensen. Tijdens Oerol is Camping Terpstra het domein van de oudere jongeren. Het is bij ons gezellig druk en er zijn diverse live optredens in de kantine van Camping Terpstra.

📍Het strand en Paal 8

Oerol op Terschelling is gewoonweg een feestje op het strand en bij Paal 8. Kunst en theater mixen met zand tussen je tenen, en op het parkeerterrein is het één grote gezellige boel. Of je nu lacht om een strandvoorstelling of chillt bij Paal 8, Oerol maakt het eiland pas echt onvergetelijk.

🏕️ Camping Terpstra is de Oerol Camping

Houd je van gemak, huur dan een tent tijdens Oerol op Camping Terpstra. Je huurtent staat klaar bij aankomst. Wij verhuren tenten v.a. € 150,- per week (midweek of weekend ook mogelijk). Voor prijzen en informatie over onze huurtenten, bekijk je de Oerol Kampeertarieven.

❗️ De camping is niet geschikt voor gezinnen

De thuisbasis voor de
vrijwilligers van Oerol 2024

Op de camping is een apart veld gereserveerd voor Oerol vrijwilligers.

📆 Wil je nu reserveren?

Bekijk alle prijzen voor Oerol en bel voor een reservering of boek direct! Dagelijks zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur bereikbaar voor vragen. Met het maken van de reservering, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de Kampeer- en Campingregels.