Home > Nieuws > Wij zijn nog niet uit gefeest !

Wij zijn nog niet uit gefeest !

Wij zijn nog niet uit gefeest !

Woensdag 18 september 2019

Camping Terpstra op Terschelling overweegt sluiting, kopte de Leeuwarder Courant vanmorgen. Afgelopen dinsdagavond 17 september hebben we tijdens het “Et er oer ha” - een informatie avond van de gemeente - onze toekomstplannen gedeeld Daar hebben wij gedeeld dat we met de gedachten lopen om zomerhuizen op ons terrein te bouwen.

“De bij jongeren zeer populaire camping Terpstra bij Midsland op Terschelling heeft serieuze plannen om haar deuren te sluiten.” vertelt het nieuwsbericht. Maar voorlopig gaan wij nog niet sluiten hoor, daarvoor zijn we net even iets te populair ;) De komende jaren zal Camping Terpstra nog wel “the place to be” blijven van vele jongeren én festivalgangers.

Overladen met reacties

De eigenaar wil 22 zomerhuizen van 90 vierkante meter op het kampeerterrein bouwen.”, vertelt het krantenbericht. Daarna zijn wij overladen met reacties. Wij willen iedereen bedanken voor de belangstelling! Maar omdat we voorlopig nog een paar jaar doorgaan, kunnen we er nog weinig meer over vertellen. Wat we wel willen delen, is dat we voor het beste voor het eiland gaan. Mochten er huisjes komen, dan beloven wij een prachtig park, passend op Terschelling.

Waarom zijn er plannen voor huisjes?

Dat jongeren ontzettend veel fun beleven op Terschelling en onze jeugdcamping een toffe plek is om te verblijven, is duidelijk. Maar tegelijkertijd is er ook wel eens (geluids)overlast. Met huisjes sluiten wij meer aan op de recreatieve vraag op Terschelling. Daarnaast worden er op het Westerkeyn terrein naast onze campings 12 luxe bungalows geplaatst. Dat heeft ons ook wel aan het denken gezet natuurlijk.

De afterparty vindt nog lang niet plaats!

Wij feesten nog even door op Camping Terpstra. Zo zijn we volgend jaar wederom dé Oerol camping en kunnen de jongeren vanaf 1 november weer hun te gekke zomervakantie bij ons boeken. De camping is de passie van de hele familie, daar houden we niet zo maar mee op.

Hoe kan ik op de hoogte blijven?

Wanneer je Camping Terpstra volgt op Facebook, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op onze camping. Heb je nu direct al vragen? Mail ons dan even via info@campingterpstra.nl

Wil je een tent reserveren? Bel ons op 06 - 12 20 36 59
Contact opnemen
© 2020 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons