Home > Nieuws > Reserveren voor 2017 op dé camping van Terschel...

Reserveren voor 2017 op dé camping van Terschelling

Reserveren voor 2017 op dé camping van Terschelling

Reserveer nu jouw jongerenvakantie

Vanaf 7 november kun je jouw zomervakantie weer boeken bij Camping Terpstra. Huur een Tripstein tent voor 1 tot 3 personen inclusief bierbank, gasfornuis, gasfles, stroom, verlichting en keuken inventaris voor maar 120 euro per week.

Ook heb je de optie voor een koelkast en matrassen. Super compleet dus! Kom je met meer personen dan kun je vanaf 130 euro per week al een Vakantietent, een Nepaltent of een Legertent huren. Hier kun je dan meerdere opties bij huren.

Goedkope zomervakanties op Terschelling tijdens de kortingsweken

In de kortingsweken, van 1 tot en met 31 mei en 19 juni tot en met 5 juli, huur je jouw tent met 50% korting. Dat bekent dat je voor een Tripstein tent maar 60 euro betaalt per week. De tent is dan inclusief stroom en verlichting. Ook de andere grotere tenten vallen binnen deze aanbieding. De vakantietent bijvoorbeeld, huur je voor maar 75 euro per week. De tent biedt ruimte voor 1 tot 6 personen en is voorzien van een bierbank, gasfornuis, gasfles, stroom, verlichting en een keuken inventaris. Niet alleen profiteer je van de hoge kortingen op de tenten, je profiteert in de eerste periode van 1 tot en met 31 mei ook van 50% korting op de huurprijs van een luxe fiets met 7 versnellingen bij Rijwielverhuur Zeelen en 50% korting op de entreeprijs van het Paintballen bij MooiWeer Events.

In de tweede periode, van 19 juni tot en met 5 juli, profiteert je niet alleen van 50% korting op de entreeprijs van het paintballen bij MooiWeer Events maar ook van 25% korting op Blokarten en op het huren van een luxe fiets met 7 versnellingen bij Rijwielverhuur Zeelen. Ook staat er iedere dag een ontbijtje voor je klaar.

Pinkstervakantie op Terschelling

Ook tijdens Pinksteren, van 2 tot en met 5 juni, bieden wij je een speciale aanbieding. Hier heb je al een Tripstein tent inclusief bierbank, stroom, verlichting, een koelkast en matrassen voor maar 70 euro. Ook boek je de luxe huurtenten met korting. Vanaf 200 euro boek je een luxe Nepaltent voor 6 tot 8 personen met veel extra’s. Voor die prijs heb je dan bedden met matrassen, stroom, verlichting, een keukenblok met gasfornuis, een kluis, koelkast, een bierbank, potten, pannen, borden, bestek, bekers, een afwastijl inclusief afwasborstel en kookbestek.

Verblijf op camping Terpstra tijdens Oerol

Het grootste festival van Terschelling, Oerol, vindt plaats van 9 juni tot en met 19 juni. Tijdens deze periode geldt ook weel een leuke aanbieding. Je huurt tijdens dit evenement al een 1-3 persoons Tripstein tent voor 90 euro per week, 80 euro voor een midweek en 70 euro voor een weekend. Deze tent is dan voorzien van een bierbank, een koelkast, matrassen, stroom en verlichting. Ook is het mogelijk om te kamperen met je eigen tent. Dit kost maar 2,50 euro per dag als je een kleine tent mee brengt tot 4,50 euro per nacht als je een grote tent mee brengt.

Rock & Roll weekend

Ook tijdens het Rock & Roll weekend op Terschelling is er een leuke aanbieding. Op 8, 9 en 10 september kun je een Tripstein tent voor maar 70 euro huren. De tent is dan voorzien van een bierbank, stroom, verlichting, een koelkast en matrassen. Je huurt de tent dan op de dagen tijdens het event (3 nachten). Ook is het weer mogelijk om je eigen tent mee te nemen vanaf maar 2,50 euro per nacht. Geniet van het evenement en overnacht bij Camping Terpstra.

Wil je een tent reserveren? Bel ons op 06 - 12 20 36 59
Contact opnemen
© 2021 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons