Home > Nieuws > Corona update 14 mei

Corona update 14 mei

Corona update 14 mei

Helaas hebben wij geen goed nieuws voor alle jongeren die uitkeken naar een zomervakantie op onze camping. Personen uit verschillende huishoudens kunnen niet in 1 tent, de 1,5 meter wordt lastig en het vervoer naar Terschelling is een uitdaging. Rederij Doeksen vaart met een bezetting van 40%.

Iedereen wordt terugbetaald*

Wij zullen alle reserveringen annuleren en de reeds gedane betalingen retour betalen ( - €10,00 euro reserveringskosten ), hierover hoef je geen contact met ons op te nemen. Vanaf 8 juni beginnen wij met alle annuleringen en terugbetalingen, wij vragen hiervoor enig geduld!

Gezinscamping in 2020, jongerencamping in 2021

Wij zullen dit seizoen eenmalig open gaan als gezinscamping. Het is ook mogelijk om de aanbetaling te laten staan voor volgend jaar, wanneer je dit doet geniet je van de volgende voordelen: je mag als eerste een reservering maken, de tenthuur blijft gelijk aan dit jaar ( de prijzen gaan volgend jaar omhoog ). Wil je hier gebruik van maken? Laat dit voor 8 juni per email weten onder vermelding van je reserveringsnummer.

Reservering bij Rederij Doeksen

Bij Rederij Doeksen kan je op dit moment niet de boot annuleren, wel verzetten. Zodra de Rederij weer genoeg geld heeft kan je annuleren. Je kan je bootkaartje oneindig verzetten. Heb je vragen over bootkaarten annuleren/verzetten neem dan contact op met de Rederij. Wij kunnen jullie hier niet mee helpen.

Dit jaar met je familie naar onze camping?

Mocht je de reservering willen omzetten naar een gezinsvakantie, bijvoorbeeld met je vader/moeder stuur dan een e-mail: info@campingterpstra.nl Op onze website komen binnenkort de mogelijkheden voor de gezinsvakantie.

Blijf gezond en hopelijk tot volgend jaar! 

Met vriendelijke groet,
Team Camping Terpstra

*Iedereen krijgt zijn geld terug gestort op de rekening waar mee betaald is, min de € 10,- reserveringskosten.

Wil je een tent reserveren? Bel ons op 06 - 12 20 36 59
Contact opnemen
© 2020 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons