Veelgestelde vragen

Praktische informatie

De aanbetaling die je doet is gelijk aan de huur van jouw tent plus de reserveringskosten.

De kroegen in Midsland zijn maar 2 minuten lopen. Wil je naar het gezellige centrum van West? Dan doe je er met de fiets ongeveer 20 minuten over.

Vanaf de camping fiets je in ongeveer 10 minuten naar het strand van Terschelling.
 

Heb je een fiets gehuurd? Dan rijd je in ongeveer 20 minuten naar de camping.

Als je snel antwoord wilt op jouw vragen kun je een WhatsApp bericht sturen naar 06 – 12 20 36 59. Je kunt ons ook bellen op 0562 – 44 90 91. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Ja, voor € 1,00 kun je 5 minuten lang warm douchen.

De elektriciteitsvoorziening in de tent is 900 Watt. Dit is genoeg voor je eventueel gehuurde koelkast, de verlichting en het opladen van meerdere telefoons. Het is niet mogelijk om waterkokers, tosti-ijzers, frituurpannen en magnetrons of elektrische ovens aan te sluiten.

Je moet vóór 10.00 uur uitchecken. Je mag daarna nog wel de camping op, maar je tent en kampeerplaats moet helemaal opgeruimd, schoongemaakt en netjes zijn.

Inchecken op de camping kan vanaf 12.00 uur ’s middags. Noteer alvast de voor- en achternamen van de jouw hele groep op een papier. Als je dit inlevert bij de receptie kun je sneller naar binnen. Bij het inchecken zal iedereen zich moeten legitimeren met zijn ID kaart, Paspoort of Rijbewijs.

De veerdienst vertrekt vanuit Harlingen. Wij raden jullie aan om van tevoren een bootticket te reserveren. Dit kan op de website van Rederij Doeksen. In Harlingen stopt een trein. In 5 minuten loop je van het station naar de haven. De bussen stoppen voor het vertrekpunt van de boot.
Op de haven staan bussen klaar van Arriva. Vraag aan de chauffeur welke bus je naar de camping kunt nemen. Meestal staat dit ook op de bussen vermeld.

Ben je met een grotere groep? Dan is het soms handig om een taxibusje te nemen.

Ook handig. Huur een fiets! Ga naar Fietsverhuur Zeelen, te herkennen aan de gele vlaggen. In ongeveer 20 minuten rijd je dan zelf van de haven naar de camping. Daarbij doe je met de fiets makkelijk je boodschapjes en ben je supersnel in het centrum.

Ja, op de hele camping kun je connectie maken met onze gratis WiFi netwerk.

Je kunt een Rabobank PIN automaat vinden op maar 2 minuten lopen vanaf onze camping
Heb je een matras gehuurd? Zorg dat je zelf een matrashoes en een slaapzak of deken meebrengt. Dat ligt prettiger en beschermd het matras.