Camping Terpstra
056 244 9091 06 1220 3659

Andere activiteiten

08-02-2015

Andere activiteiten

Terschelling biedt jongeren volop ruimte en vermaak. Het strand is zo breed dat het er nooit vol is en de zon schijnt op het eiland vaker en langer dan op het vaste land. 's Avonds organiseren wij regelmatig sportieve activiteiten (o.a. Voetbal, Volleybal) waar onze gasten GRATIS aan deel kunnen nemen.

Uitgaan in Midsland en West

Op uitgaansgebied is er genoeg te beleven. Op loopafstand van de camping in het dorp Midsland zitten meerdere kroegjes en discotheken. In Hoorn zingt Hessel in zijn kroeg. 

Activiteiten op Terschelling en de camping

Ook overdag is er genoeg te doen: blokarten, paintball, mountainbiken door de duinen, raften in de branding, zeevissen, paardrijden, beachvolleybal … daarna is het heerlijk ontspannen op één van de vele terrasjes, of gewoon lekker voor je eigen tent.

Voetbal- en volleybaltoernooi

Test jouw vrienden elke dinsdag en donderdagavond op Camping Terpstra in een face to face voetbalwedstrijd of elke woensdagavond in een volleyballwedstrijd. Show jou skills en speel tegen andere groepen op de camping om “campingkampioen” te worden, en maak kans op een uurtje gratis blokarten! Inschrijven is gratis voor iedereen dus maak gebruik van de kans om te laten zien wat jouw vriendengroep kan!

>>Andere activiteiten