Home > Activiteiten

Activiteiten

Er is veel te doen op en rondom de camping. Natuurlijk kun je alle dagen uit in het gezellige dorpscentrum van Midsland. Maar vermaak is er niet alleen voor de avonduren. Er zijn genoeg andere activiteiten te doen op Terschelling! Wat dacht je van surfen met je vrienden? 


Suppen, golfsurfen en uitgaan op Terschelling!


Op het water kun je raften in de branding, zeevissen en met een speedboat varen. Aan het strand worden er voetbalwedstrijden en beachvolleybal middagen georganiseerd. Erg populair is het golfsurfen en nieuw is het bubbel voetbal.

Surfen op Terschelling

Surfen is een sportief evenement en superleuk om een keer te proberen, ideaal voor tijdens jouw vakantie op Terschelling. Je kunt golfsurfen met jouw hele vriendengroep bij GoSurfing Terschelling. Ook kun je de Super Sup XL doen, de activiteit van zomer 2019. Hierbij kun je met jouw hele vriendengroep op één supergroot stand up paddle board! Bij beide activiteiten word je natuurlijk begeleidt door iemand die er verstand van heeft en jou de kneepjes van het vak kunnen leren.

Terschelling biedt jongeren volop ruimte en vermaak. Het strand is zo breed dat het er nooit vol is en de zon schijnt op het eiland vaker en langer dan op het vaste land. 's Avonds organiseren wij regelmatig sportieve activiteiten (o.a. Voetbal, Volleybal) waar onze gasten aan deel kunnen nemen.

 

Wil je een tent reserveren? Bel ons op 0562 - 449 091
Contact opnemen
© 2023 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons