Home > Activiteiten

Activiteiten

Er is veel te doen op en rondom de camping. Natuurlijk kun je alle dagen uit in het gezellige dorpscentrum van Midsland. Maar vermaak is er niet alleen voor de avonduren. Ga met je vrienden blokarten, paintballen, mountainbiken door de duinen en doe mee aan de voetbal- en volleybaltoernooien. 


Blokarten, paintballen, golfsurfen en uitgaan op Terschelling!


Op het water kun je raften in de branding, zeevissen en met een speedboat varen. Aan het strand worden er voetbalwedstrijden en beachvolleybal middagen georganiseerd. Erg populair is het golfsurfen en nieuw is het bubbel voetbal.

Paintballen op Terschelling

Paintball is een sportief evenement en een unieke combi tussen sport en recreatie, ideaal voor tijdens jouw vakantie op Terschelling. Stel je eigen team samen en strijdt tegen andere teams of tegen elkaar. Het paintballen vindt plaats op de natuurlijke paintballbaan die verscholen ligt in de bossen van Terschelling. Alle hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de paintballetjes zijn allemaal biologisch afbreekbaar waardoor het het bos niet schaadt.

Terschelling biedt jongeren volop ruimte en vermaak. Het strand is zo breed dat het er nooit vol is en de zon schijnt op het eiland vaker en langer dan op het vaste land. 's Avonds organiseren wij regelmatig sportieve activiteiten (o.a. Voetbal, Volleybal) waar onze gasten GRATIS aan deel kunnen nemen.

 

Korting op jouw vakantie? Bekijk dan nu de lopende acties bij Terpstra!
Bekijk de acties
© 2019 Camping Terpstra
Vragen? App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons op 06 - 122 036 59
Vragen?
App ons